Beoordelingen van Pizzeria Efes Groenlo

Recente recensies van Pizzeria Efes Groenlo

5 sterren na 13 reviews

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna anderhalf uur moeten wachten op m’n bestelling. Het eten was heerlijk dat dan weer wel, smaakte goed.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza gehaald

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging, goede kwaliteit gerechten, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekker, gróte porties en vriendelijke bezorger die het eten goed warm afleverde. Dus, top. Moment tussen bestellen en bezorgen vonden we wel erg lang, ongeveer een uur.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst via internet met gewenste afhaaltijd. Op dit tijdstip kwam ik in de zaak, maar ik had het idee dat de man toen pas zag dat er bestelling op zijn computer stond. Dus nog eens 20 minuten gewacht. We hadden 3 schotels en pizza besteld. Er zat geen salade en groente bij, hoewel dat wel op de menulijst stond. Verder waren 2 pita’s te zwart. Het eten smaakte uitstekend. Volgende keer bestel ik via telefoon. Zorg dat de bijzaken ook goed/beter zijn, dan heb je een topzaak.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, smaakte weer goed. Goed warm verse groente en de frites niet te vet of klef maar knapperig zoals t hoort te zijn En vind t een goede actie bij een schotel maaltijd een gratis flesje/blikje drinken erbij. Top!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kapsalon.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit. Snelle levering

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, jammer dat er geen gratis flesje drinken bij zat wat wel werd vermeld bij de bestelling

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en fijn dat je via de mail op de hoogte wordt gehouden Over de bezorgtijden en wanneer de bezorger onderweg is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, en super snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating